Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek salyası görmek

Rüyada bebek salyası görmek

Rüyada bebek salyası görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada bebek salyası gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakın.

Rüyada bebek salyası görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada salyası akan köpek görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada salya sümük ağlamak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, işe gösterilen ilginin artacağına delalet eder.

Rüyada ağzından salya akmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada salya sümük görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, başarıyla geleceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada köpek salyası görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada salya akıtmak emeklerinin karşılığını alacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına işaret eder.

Rüyada bir bebeğin düştüğünü görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments