Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek salyası görmek

Rüyada köpek salyası görmek

Rüyada köpek salyası görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, mülkiyetinin de artacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek salyası gördüyseniz:

  • Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler.

Rüyada salyası akan köpek görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına tabir olunur.

Rüyada köpek salyası görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada salya sümük görmek ağlayacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine rivayet eder.

Rüyada salya sümük ağlamak sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, işlerin başına geçeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek salyası görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, işlerinin günden güne açılacağına delalettir.

Rüyada ağzından salya akmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada salya akıtmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına işarettir.

Rüyada yavru kedi köpek görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments