Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salya sümük ağlamak

Rüyada salya sümük ağlamak

Rüyada salya sümük ağlamak iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, gözyaşının dineceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine tabir olunur.

Rüyada salya sümük ağlamak gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Rüyada salya sümük ağlamak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada salya sümük görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada salyası akan köpek görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ağzından salya akmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına yorulmaktadır.

Rüyada salya akıtmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına rivayet eder.

Rüyada köpek salyası görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine işarettir.

Rüyada bebek salyası görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sümüklü böcek görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ticaretinin de bozulmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments