Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salya sümük görmek

Rüyada salya sümük görmek

Rüyada salya sümük görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salya sümük gördüyseniz:

  • Daha az konuşmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada salya sümük görmek evlatlarının hayrını göreceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalettir.

Rüyada salya sümük ağlamak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada salyası akan köpek görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek salyası görmek sorunları ortadan kaldıracağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalettir.

Rüyada ağzından salya akmak çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine delalet eder.

Rüyada salya akıtmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına alamet eder.

Rüyada köpek salyası görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments