Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salya akıtmak

Rüyada salya akıtmak

Rüyada salya akıtmak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada salya akıtmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizi veya kafanızdaki projeleri başkalarıyla paylaşırken söylediklerinizden etkilenen veya size destek olmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada salya akıtmak çalışmaları kötüleyeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada bebek salyası görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada salya sümük görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada ağzından salya akmak hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Rüyada salya sümük ağlamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada salyası akan köpek görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına inanılır.

Rüyada köpek salyası görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan zehrini akıtmak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, güven kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments