Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salyası akan köpek görmek

Rüyada salyası akan köpek görmek

Rüyada salyası akan köpek görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, gözyaşı dökeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına tabir olunur.

Rüyada salyası akan köpek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerden arınmalısınız.

Rüyada salyası akan köpek görmek şansının ve bahtının açık olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına işarettir.

Rüyada köpek salyası görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada salya sümük görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada bebek salyası görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada salya akıtmak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada salya sümük ağlamak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından salya akmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada akan suda yılan görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments