Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeğin düştüğünü görmek

Rüyada bir bebeğin düştüğünü görmek

Rüyada bir bebeğin düştüğünü görmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına yorulur.

Rüyada bir bebeğin düştüğünü gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada karnında bebek düşürmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, karısının çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işaret eder.

Rüyada bebeği kucağından düşürmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği düşerken görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine işarettir.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada bebeğini düşürdüğünü görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına yorulur.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebek düşürmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments