Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından salya akmak

Rüyada ağzından salya akmak

Rüyada ağzından salya akmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sağlık ve şifa bulacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına işaret eder.

Rüyada ağzından salya akmak gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Rüyada ağzından salya akmak kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada salyası akan köpek görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada salya sümük görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada bebek salyası görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek salyası görmek hataların telafi edileceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada salya akıtmak umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada salya sümük ağlamak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada ağzından bal akmak maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments