Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek mezarı kazmak

Rüyada bebek mezarı kazmak

Rüyada bebek mezarı kazmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bebek mezarı kazmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisine hakettiği ilgiyi göstermiyorsunuz.

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek mezarı kazmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine alamet eder.

Rüyada mezarı kazmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi mezarını kazmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, hayal kırıklığına işaret eder.

Rüyada annenin mezarını kazmak büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarını kazmak daha iyi imkânlara sahip olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet eder.

Rüyada mezar yeri kazmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, ilerleyemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments