Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar yeri kazmak

Rüyada mezar yeri kazmak

Rüyada mezar yeri kazmak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, daha fazla yakınlaşacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, çok para kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işarettir.

Rüyada mezar yeri kazmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonlanmalar ya da sonuçlanmalar yaşanabilir.

Rüyada mezar yeri kazmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına inanılır.

Rüyada ev yeri kazmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işarettir.

Rüyada bir yeri kazdığını görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, aradığı aşkı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yer kazdığını görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeri kazmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, daima zinde ve genç kalacağına delalet eder.

Rüyada bir yer kazmak yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada yer kazmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yerleri kazmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments