Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek kordonunu kesmek

Rüyada bebek kordonunu kesmek

Rüyada bebek kordonunu kesmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, işlerini büyüteceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalet eder.

Rüyada bebek kordonunu kesmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bir üzüntü yaşayabilirsiniz.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada bebek kordonunu kesmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada bebek kordonu kesmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek kısmetli bir işe atılmaya, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kazancın her daim artacağına inanılır.

Rüyada göbek kordonu kesmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine tabir olunur.

Rüyada kordon bağı kesmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kordon kesmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kordonlu bebek görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments