Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kordonlu bebek görmek

Rüyada kordonlu bebek görmek

Rüyada kordonlu bebek görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kordonlu bebek gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada kordonlu bebek görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine işaret eder.

Rüyada bebeği kordonuyla görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına işaret eder.

Rüyada bebek kordonunu kesmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada kordonu kesilmemiş bebek görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulur.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek ister istemez çok üzüleceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına yorulur.

Rüyada bebek kordonu kesmek canının derdine düşeceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına rivayet eder.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek helal kazanç elde edeceğine, borçların kapanacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments