Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kordon bağı kesmek

Rüyada kordon bağı kesmek

Rüyada kordon bağı kesmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, elinin bollaşacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine yorulur.

Rüyada kordon bağı kesmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanız en önemli konu fikirlerinizde ısrarcı olmamanız, hareketlerinizde, konuşmalarınızda azami derecede dikkatli olmalısınız.

Rüyada kordon bağı kesmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kordon bağı görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına rivayet eder.

Rüyada göbek kordonu kesmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada bebek kordonu kesmek hayatının yoluna gireceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada göbek kordonunu kesmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına inanılır.

Rüyada kordon kesmek mutluluğa giden yolu bulacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına işaret eder.

Rüyada bebek kordonunu kesmek uzun yaşayacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments