Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kordon kesmek

Rüyada kordon kesmek

Rüyada kordon kesmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kordon kesmek gördüyseniz:

  • Yaşamsal seçimler yapmanızı gerektiren konular söz konusu olabilir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada bebek kordonu kesmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına alamet eder.

Rüyada göbek kordonu kesmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, işlerinin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek kordonunu kesmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada kordon kesmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalettir.

Rüyada kordon bağı kesmek eline büyük paralar geçeceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, daha rahat para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saat kordonu görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sorunlarını çözebileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments