Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin kordonunu kesmek

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, yoğun duygular yaşayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerini onaylamamanız durumunda çok fazla aykırı ses işitilebilir.

Rüyada bebek kordonunu kesmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, huzurunu kaybedeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bebek kordonu kesmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada göbek kordonunu kesmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kordon kesmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ailesinin de büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kordon bağı kesmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, huzur içinde yatacağına rivayet eder.

Rüyada göbek kordonu kesmek kısmetlerinin artacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet eder.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, işlerin düzeleceğine, zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments