Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek kordonu kesmek

Rüyada bebek kordonu kesmek

Rüyada bebek kordonu kesmek karısının çok mutlu olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına işarettir.

Rüyada bebek kordonu kesmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olunmaması durumunda yanlış anlamalara dayalı olarak uzlaşma sağlanabilir.

Rüyada bebek kordonunu kesmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına inanılır.

Rüyada bebek kordonu kesmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada göbek kordonunu kesmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada kordon bağı kesmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet eder.

Rüyada kordon kesmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada göbek kordonu kesmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, kazancından başkalarına da vereceğine inanılır.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments