Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek kokusu duymak

Rüyada bebek kokusu duymak

Rüyada bebek kokusu duymak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, rahatsızlık vereceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, hayır duaları alınacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bebek kokusu duymak gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle ilgili yeni buluşlar söz konusu olabilir.

Rüyada bebeğin kokusunu duymak mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada bebek kokusu duymak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada iğde kokusu duymak rekabet edebilme gücünün artacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine rivayet eder.

Rüyada balık kokusu duymak maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet kokusu duymak hikmet sahibi olacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına inanılır.

Rüyada kaka kokusu duymak esenlik bulacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok mutlu edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin kokusunu duymak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada nane kokusu duymak işlerin aksamayacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments