Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka kokusu duymak

Rüyada kaka kokusu duymak

Rüyada kaka kokusu duymak sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kaka kokusu duymak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir.

Rüyada kaka kokusu duymak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına yorulur.

Rüyada kaka kokusu görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada kokulu kaka yapmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, tecrübe sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada gül kokusu duymak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada birinin kokusunu duymak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet kokusu duymak mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına işaret eder.

Rüyada misk koku duymak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek kokusu duymak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments