Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin kokusunu duymak

Rüyada bebeğin kokusunu duymak

Rüyada bebeğin kokusunu duymak yeniden can bulacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kazançlı bir işe girileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, başarılarının ve kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, ticari veya özel bir durumunuzu ilgilendiren konularda Başkaları başkasını söylese de, sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada bebek kokusu duymak bereketli işlere gireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin kokusunu duymak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, düşmanlıkların biteceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada leş kokusu duymak kazançlı adımlar atılacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak kısa süre içinde engelleneceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kan kokusu duymak hasretin ve özlemin biteceğine, çok rahat edeceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada misk kokusu duymak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım kokusu duymak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek kokusu duymak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments