Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nane kokusu duymak

Rüyada nane kokusu duymak

Rüyada nane kokusu duymak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, üzüntülerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada nane kokusu duymak gördüyseniz:

  • Şu ana kadar ışıklar üzerinize çevrilmediyse istemediğiniz içindir.

Rüyada nane kokusu duymak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nane kokusu görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada nane kokusu almak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada çiş kokusu duymak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada koku duymak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada sigara kokusu duymak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada ekmek kokusu duymak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin kokusunu duymak dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, tamamlanmadan kalacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments