Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde kokusu duymak

Rüyada iğde kokusu duymak

Rüyada iğde kokusu duymak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, maddi zararını karşılayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına inanılır.

Rüyada iğde kokusu duymak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantılı fırsatlar tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada iğde kokusu duymak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğde ağacı kesmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada iğde toplamak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada iğde almak yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada iğde çiçeği görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, karanlığın biteceğine rivayet eder.

Rüyada iğde dağıtmak muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine inanılır.

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, hem işinde başarılı olacağına inanılır.

Rüyada iğde çekirdeği görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments