Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık kokusu duymak

Rüyada balık kokusu duymak

Rüyada balık kokusu duymak hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada balık kokusu duymak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmek için çok çalışmanız gerekiyor.

Rüyada balık kokusu duymak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada lağım kokusu duymak uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına inanılır.

Rüyada cennet kokusunu duymak hep dua edeceğine, hasretin biteceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına işaret eder.

Rüyada koku duymak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine delalettir.

Rüyada çiş kokusu duymak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına rivayet eder.

Rüyada güzel kokular duymak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa delalettir.

Rüyada idrar kokusu duymak hayırlı bir evlilik yapılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, hayatının da kolaylaşacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments