Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin kokusunu duymak

Rüyada sevgilinin kokusunu duymak

Rüyada sevgilinin kokusunu duymak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, keder yaşayacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada eski sevgilinin kokusunu duymak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin kokusunu duymak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sirke kokusu duymak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kötü günler görüleceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemek kokusu duymak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çingene kokusu duymak çok daha güçlü biri haline geleceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada leş kokusu duymak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada lağım kokusu duymak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments