Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek göbeği görmek

Rüyada bebek göbeği görmek

Rüyada bebek göbeği görmek kazançlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek göbeği gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız tepkilere neden olabilir.

Rüyada bebeğin göbek bağını görmek duygularının ön plana çıkacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek göbeği kesmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbeğini kesmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada bebek göbeği görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments