Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, mutlu günler yaşanacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu gördüyseniz:

  • Kayıplarınızı bertaraf edebilirseniz maddi açıdan güvende hissedebilirsiniz.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbek kordonunu kesmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet eder.

Rüyada göbek kordonunu görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada göbek kordonu kesmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine yorulur.

Rüyada bebeği kordonuyla görmek karamsarlığa düşeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada kordonu kesilmemiş bebek görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada bebek kordonunu kesmek hayatının da düzene gireceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments