Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek düşmanların çok üzüleceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, rahat nedir öğreneceğine, ev taşımaya, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine işarettir.

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada bebek göbek bağı görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına inanılır.

Rüyada göbek bağı kopmamış bebek görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, huzurlu, mutlu olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına delalet eder.

Rüyada göbek bağı görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbek bağı kesmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada üzüm bağı görmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada beyaz ayakkabı bağı görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada renkli ayakkabı bağı görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments