Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulur.

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri ya da farklı felsefeleri tanımanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeniz hayata daha geniş açıdan bakmanızı, size ilham veren kişilerle bir araya gelmenizi ya da hoşlandığınız şeylerle ilgilenmenizi sağlayabilir.

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, başarılarının devam edeceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin göbek bağını görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebeğin göbek bağını görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, ticarette zarar edeceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına delalettir.

Rüyada kendi göbek bağını görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, işlerinin istediği gibi olacağına işaret eder.

Rüyada göbek bağını kesmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına alamet eder.

Rüyada göbek bağının kesildiğini görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı bağını bağlamak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments