Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cesed görmek

Rüyada cesed görmek

Rüyada cesed görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, huzur içinde yatacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada cesed gördüyseniz:

  • Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada insan cesedi görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin cesedini görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde cesetler görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cesetin yakıldığını görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret eder.

Rüyada bebek ceseti görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada atatürkün cesedini görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada firavunun cesedini görmek yeni başlangıçlar yapacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının cesedini görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments