Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış insan cesedi görmek

Rüyada yanmış insan cesedi görmek

Rüyada yanmış insan cesedi görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada yanmış insan cesedi gördüyseniz:

  • Konu bizzat sizi ilgilendiriyor gibi görünüyor.

Rüyada yanmış insan cesedi görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada yanmış cesed görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet eder.

Rüyada yanmış cesetler görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek sorunlarının tamamen biteceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına delalettir.

Rüyada insan cesedi görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş insan cesedi görmek huzurlu günlerin biteceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada cesedi gömmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize rivayet eder.

Rüyada hayvan cesedi görmek onu hayallerine kavuşturacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, yetki ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments