Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek ceseti görmek

Rüyada bebek ceseti görmek

Rüyada bebek ceseti görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, birçok iş kapısının açılacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işarettir.

Rüyada bebek ceseti gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza güvenmeniz daha olumludur.

Rüyada bebek cesedi görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına inanılır.

Rüyada bebek cesetleri görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş bebek cesedi görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek ceseti görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, eşe dosta yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek cesedi gömmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, konfor içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek cesedi görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada cesedi denize atmak yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments