Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş cesetler görmek

Rüyada ölmüş cesetler görmek

Rüyada ölmüş cesetler görmek yeni bir araba satın alınacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, işlerin de yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada ölmüş cesetler gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada kadın cesedi taşımak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada cesetin canlandığını görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş cesetler görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına işarettir.

Rüyada hayvan cesedi görmek sıkıntılara neden olacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cesedin dirildiğini görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine yorulur.

Rüyada annesinin cesedini görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına alamet eder.

Rüyada cesedi gömmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye rivayet eder.

Rüyada bebek cesedi gömmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments