Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde kadın cesedi görmek

Rüyada denizde kadın cesedi görmek

Rüyada denizde kadın cesedi görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde kadın cesedi gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız kişiler size rahatsızlık verebilirler.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek hayırlı adımlar atılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın cesedi görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalettir.

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, sözünde duracağına işaret eder.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada kadın cesedi taşımak çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada cesedi denize atmak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde erkek cesedi görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde cesetler görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments