Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cesedi denize atmak

Rüyada cesedi denize atmak

Rüyada cesedi denize atmak zorlukların bu sayede aşılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, rahatlığa erileceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, aydınlanacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada cesedi denize atmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, fazla şikayet etmeksizin belli düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.Çevrenizde değişiklik yapmanızı sağlayacak fırsatları kaçırmamalısınız.

Rüyada cesedi denize atmak eline büyük paralar geçeceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, keyifli hale geleceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına yorulur.

Rüyada denizde cesetler görmek ev içinde mutluluğun artacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada denizde erkek cesedi görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cesetle konuşmak istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cesedin dirildiğini görmek dedikodu edeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek cesetleri görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada baba cesedi görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments