Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek cesedi görmek

Rüyada erkek cesedi görmek

Rüyada erkek cesedi görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, huzura kavuşacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına alamet etmektedir.

Rüyada erkek cesedi gördüyseniz:

  • Eski hatalarınızdan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Rüyada denizde erkek cesedi görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada erkek cesedi görmek aydınlık bir döneme girileceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölü cesedi görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine inanılır.

Rüyada cesede dokunmak çoluk çocuğundan zarar göreceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kalbinin küt küt edeceğine işaret eder.

Rüyada bebek cesedi gömmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, başarılı olacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine alamet eder.

Rüyada denizde cesetler görmek önemli kişi haline geleceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara delalet eder.

Rüyada bayan cesedi görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kadın cesedi taşımak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, ekmeğinin azalmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments