Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba cesedi görmek

Rüyada baba cesedi görmek

Rüyada baba cesedi görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba cesedi gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da isteklerinizin yürürlüğe konmasını belli etmek adına farklı yöntemler denemeniz sonuç vermeyebilir.

Rüyada babasının cesedini görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba cesedi görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babanın cesedini görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın cesedini görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine işarettir.

Rüyada cesetin canlandığını görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni kişilerle tanışacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayvan cesedi görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Rüyada kokmuş cesetler görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işarettir.

Rüyada annenin cesedini görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments