Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan cesetler görmek

Rüyada yanan cesetler görmek

Rüyada yanan cesetler görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, fakir çocukları giydireceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine inanılır.

Rüyada yanan cesetler gördüyseniz:

  • Öfkelenmek veya alınmak belli konuların gidişatını değiştirmeyecektir, bindiğiniz dalı kesmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada yanan cesetler görmek eski enerjisini bulacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına yorulmaktadır.

Rüyada kedi cesedi görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cesedin parçalandığını görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin cesedini görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet eder.

Rüyada babasının cesedini görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cesetle uğraşmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın cesedi taşımak aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalet eder.

Rüyada yolda cesetler görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments