Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği boğmak

Rüyada bebeği boğmak

Rüyada bebeği boğmak sermaye kaybedeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, Allah’ın yolundan gideceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine inanılır.

Rüyada bebeği boğmak gördüyseniz:

  • İrtibatı kestiğiniz kişilerle haberleşmeniz sizi mutlu edebilir.

Rüyada bebeği suda boğmak rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğini boğmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada bebek boğmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği boğmak daha fazla gelir sahibi olacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada şeytanın boğduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada horoz boğmak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği boğmak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda insan boğmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, anlaşmazlıkların biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments