Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sizi boğduğunu görmek

Rüyada birinin sizi boğduğunu görmek

Rüyada birinin sizi boğduğunu görmek bereketin ve karın artacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, ferah bir döneme girileceğine, kazancının helal para olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği insana kavuşacağına, aile saadetinin de artacağına inanılır.

Rüyada birinin sizi boğduğunu gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinize ya da ilişkilerinize gerçekten değer veriyorsanız, kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada birinin sizi boğduğunu görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin size gülümsediğini görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada birinin size bağırdığını görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sizi yaladığını görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet eder.

Rüyada birinin sizi takip ettiğini görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada birinin size ateş ettiğini görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sizi seven birini görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin size su verdiğini görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok doğru bir yol tutulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments