Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin tırnağını kesmek

Rüyada bebeğin tırnağını kesmek

Rüyada bebeğin tırnağını kesmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, onun istediği yoldan gideceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada bebeğin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler.

Rüyada bebeğin tırnaklarını kesmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin tırnağını kesmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, bilgilerle donanacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada bebek tırnağı kesmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine yorulur.

Rüyada makasla tırnak kesmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, işveren pozisyonuna geleceğine delalet eder.

Rüyada derinden tırnak kesmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyoda tırnak kesmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments