Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoda tırnak kesmek

Rüyada banyoda tırnak kesmek

Rüyada banyoda tırnak kesmek dininden vazgeçmeyeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, huzur ve şifa bulacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada banyoda tırnak kesmek gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada banyoda tırnak kesmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına inanılır.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek özel hayatının renkleneceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, işlerinde bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağını derin kesmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına delalet eder.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasının tırnağını kesmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine yorulur.

Rüyada tırnak eti kesmek sevgi göreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin tırnağını kesmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments