Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek tırnağı kesmek

Rüyada bebek tırnağı kesmek

Rüyada bebek tırnağı kesmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalettir.

Rüyada bebek tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Rüyada bebek tırnağı kesmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, toplumda yükseleceğine, aşının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin tırnaklarını kesmek işlerini boşvereceğine, işlerin büyüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin tırnağını kesmek her şeyin sarpa saracağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağını derin kesmek dünya malı elde edeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin tırnağını kesmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments