Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin tırnaklarını kesmek

Rüyada bebeğin tırnaklarını kesmek

Rüyada bebeğin tırnaklarını kesmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, kişinin rahat nefes alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, aklına giren şeytana uyacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınıza elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsiniz.

Rüyada bebeğin tırnağını kesmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada bebek tırnağı kesmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin tırnaklarını kesmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, her zaman şükür içinde olacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kökünden tırnak kesmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet eder.

Rüyada ayak tırnağının kesmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, hasadının tarlasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette tırnak kesmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada tırnağı kesmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments