Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin kolunun kırıldığını görmek

Rüyada bebeğin kolunun kırıldığını görmek

Rüyada bebeğin kolunun kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada bebeğin kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları tek tek ele almalısınız.

Rüyada bebeğin kolunun kırıldığını görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada kolu kırılmak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, uzun yıllar yaşayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol kırılmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, emeklerinin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış kol görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun kolunun kırıldığını görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi kolunun kırıldığını görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments