Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış kol görmek

Rüyada kırılmış kol görmek

Rüyada kırılmış kol görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, hükmünün geçmeyeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış kol gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada birinin kolunun kırıldığını görmek dinde olgunlaşacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kendi kolunun kırıldığını görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına yorulur.

Rüyada kol kırılmasını görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin kolunun kırıldığını görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun kolunun kırıldığını görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kolunda bilezik kırılmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının kolunun kırıldığını görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments