Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu kırılmak

Rüyada kolu kırılmak

Rüyada kolu kırılmak bolluk ve bereket elde edeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, kariyerinde atılım yapacağına delalettir.

Rüyada kolu kırılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri farklı bir gözle görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolu kırılmış görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kolumun kırıldığını görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, hayatını yoluna sokacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada kol kırılması görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine alamet eder.

Rüyada kolunda bilezik kırılmak kendisini üzen konuların kapanacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada kol kırılmasını görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments