Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol kırılmak

Rüyada kol kırılmak

Rüyada kol kırılmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, fırsatların elden kaçacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine işarettir.

Rüyada kol kırılmak gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, yeni fikirler veya farklı fikirlere sahip kişiler ilginizi çekebilir.

Rüyada kolu kırılmak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin kolunun kırıldığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına inanılır.

Rüyada kol kırılmasını görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek elindekileri kaybedeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments