Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun kolunun kırıldığını görmek

Rüyada oğlunun kolunun kırıldığını görmek

Rüyada oğlunun kolunun kırıldığını görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Rüyada oğlunun kolunun kırıldığını görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek sağlığından olacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolu kırılmış görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada kolu kırılmak kudret ve destek olacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, herhangi zarara uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun kolunun kırıldığını görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada kolumun kırıldığını görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Rüyada kendi kolunun kırıldığını görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine delalettir.

Rüyada kol kırıldığını görmek büyük çaba sarfedeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments