Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek

Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek

Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kolsuz bacaksız bebek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, verdiği sözleri tutacağına, amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Rüyada kolu bacağı olmayan bebek görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolu bacağı kopmuş görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolsuz bacaksız görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada kopmuş kol bacak görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işarettir.

Rüyada kol bacak görmek hayırlı bir sürece girileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek parasal krizler yaşanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, maddi anlamda zayıflayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments