Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin elinde kına görmek

Rüyada bebeğin elinde kına görmek

Rüyada bebeğin elinde kına görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, güzel bir yola çıkılacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin elinde kına gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, iş hayatınızı veya duygusal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda iç sesinize kulak verebilirsiniz.

Rüyada elleri kınalı bebek görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin elinde kına görmek kötü ve zor günler geçireceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi ellerini kınalı görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına alamet eder.

Rüyada birini elleri kınalı görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada kendi eline kına görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ele kına görmek sorunların tamamen biteceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ellerini kınalı görmek doğruluğu bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments