Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri kınalı bebek görmek

Rüyada elleri kınalı bebek görmek

Rüyada elleri kınalı bebek görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, gereken sabrı göstereceğine, şansının açık olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada elleri kınalı bebek gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmamalısınız.

Rüyada bebeğin elinde kına görmek güçlükle elde edilecek başarı, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada elleri kınalı bebek görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Rüyada birinin elini kınalı görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kınalı eller görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işaret eder.

Rüyada ellerimi kınalı görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yolunun açılacağına delalet eder.

Rüyada sağ ele kına yakmak huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada sağ elinde kına görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini elleri kınalı görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments